Artwalk

Breng deze zomer een bezoek aan de Ciro Artwalk, onze unieke kunstwandeling in het groen! De Artwalk is te bezoeken van 3 juni tot 3 september 2018.

Meer dan 120 kunstwerken zijn dit jaar te bewonderen in de bosrijke omgeving van Ciro. Met prachtige beelden van nieuwe kunstenaars én kunstenaars die we al kennen met nieuwe werken. De gratis toegankelijke route in en rondom het terrein van Ciro in Horn trekt jaarlijks vele honderden bezoekers. U bent dagelijks van harte welkom tussen 9:00 uur en 17:00 uur. De route is rolstoeltoegankelijk.

 

Ciro - Artwalk-124_Bewerkt.jpg

Anders kijken

De Ciro Artwalk past in de gedachte dat creativiteit de bodem moet zijn om de beste zorg te leveren. Met anders kijken kunnen vastgeroeste patronen worden doorbroken en dat maakt ooit het verschil. Net zoals Ciro het verschil wil maken met de gespecialiseerde behandelingen voor patiënten met zeer ernstige long- en hartaandoeningen. 

Kunst, natuur en zorg komen samen 

Alle opgestelde werken van de Ciro Artwalk vormen samen met de bosrijke omgeving een bijzonder geheel. De beelden roepen verschillende emoties op – kunnen confronterend of juist grappig zijn, maar geven vooral ruimte aan eigen verbeelding. De kunstwandeling in het groen zorgt voor ontspanning en nodigt uit tot een goed gesprek. Juist dit zijn twee elementen die patiënten van Ciro tijdens een zwaar behandelprogramma verlichting kunnen bieden.

Bekijk hieronder een kleine collage van de beelden die tijdens de Artwalk 2018 te bewonderen zijn!

(foto's van Léon Duinmaijer Fotografie)