Nieuws

12-06-2017

10e editie Ciro Artwalk: 18 juni-18 sept.

Aanstaande zondag wordt alweer de 10e editie van de Ciro Artwalk, een unieke kunstwandeling in het groen, officieel geopend. Bezoekers kunnen tot en met 18 september dagelijks gratis een bijzondere route in en rondom het terrein van Ciro in Horn lopen. Ruim 100 kunstwerken van prominente beeldhouwers uit Nederland, België en Duitsland zijn hier de komende drie maanden te bewonderen.

Kunst, natuur en zorg komen samen
Alle opgestelde werken van de Ciro Artwalk vormen samen met de bosrijke omgeving een bijzonder geheel. De beelden roepen verschillende emoties op – kunnen confronterend of juist grappig zijn, maar geven vooral ruimte aan eigen verbeelding. De kunstwandeling zorgt voor ontspanning en nodigt uit tot een goed gesprek. Juist dit zijn twee elementen die patiënten van Ciro tijdens een zwaar revalidatieprogramma verlichting kunnen bieden.

CIRO_ArtWalk2017_FB.jpg

Kom ook!
gratis toegankelijk voor iedereen
De Ciro Artwalk is van 18 juni tot 18 september 2017 voor iedereen die interesse heeft in kunst en natuur dagelijks gratis toegankelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. De wandelroute in het bos gaat over verharde paden en is daarmee ook geschikt als uitje voor mensen met een beperking. De start is bij de receptie/hoofdingang van Ciro, waar ook een gratis wandelbrochure verkrijgbaar is.
Kijk hier voor meer informatie over de Ciro Artwalk.