Nieuws

21-06-2024

Terugblik op ‘Samen Groeien’-week

Van 17 tot en met 20 juni stond Ciro in het teken van ‘Samen Groeien’: een week vol activiteiten voor onze medewerkers, gericht op professionele en persoonlijke groei. We blikken terug op een geslaagde week waarin we niet alleen hard hebben gewerkt, maar ook de tijd hebben genomen om met én van elkaar te leren.

Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie en we hechten veel waarde aan hun welzijn en vitaliteit. Daarom organiseerden we een week vol verschillende activiteiten, die gericht waren op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zo waren er workshops waarbij aandacht was voor het fysieke en mentale aspect van welzijn. Er werd veel gewandeld, hardgelopen en getraind, en er was ruimte om bewust te ontspannen tijdens yoga en mindfulness. Nieuwe inzichten kregen we van diverse sprekers, onder wie Jaap Bressers, Marcelle Meesters en Factor Vijf en van onze eigen deskundige collega’s. Alles bij elkaar opgeteld een waardevolle week waar met veel enthousiasme aan werd deelgenomen. Trots dat we op deze manier samen hebben gewerkt aan het vinden van een gezonde balans tussen werk en welzijn, het vergroten van veerkracht en het stimuleren van groei!

photo-collage.png.png