Onze faciliteiten

Onze kliniek is gelegen in de bosrijke omgeving van Horn en beschikt over alle faciliteiten om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle patiënten verblijven op een- of tweepersoonskamers die beschikken over een tv. Bij het Academisch Slaapcentrum zijn er altijd eenpersoons kamers.

 

Trainingsaccommodatie

Bij Ciro beschikken we over een gymzaal en uitgebreide trainingsruimte. Alle apparaten kunnen helemaal worden afgestemd op het oefenprogramma van onze patiënten. 

 

Brasserie Aubergine

Alle maaltijden worden (indien mogelijk) genuttigd in onze sfeervolle Brasserie Aubergine. De Brasserie is ook open voor bezoekers van 7.00 tot 19.30 uur (doordeweeks) en van 10.00 – 18.00 uur (weekend).

 

Ontmoetingsruimtes

Er zijn drie ontmoetingsruimtes, ‘de huiskamers’, waar tussen de gespecialiseerde behandelingen door pauze genomen kan worden. Ook is het een fijne plek waar patiënten een praatje maken en gezamenlijk ontspannen. 

 

Educatiezaal

Onze ruime educatiezaal biedt plaats aan 100-120 personen. We bieden richting patiënten educatiesessies of workshops aan. Voor externen organiseren we vanuit Ciro Academy regelmatig symposia of cursussen die ook in deze zaal plaatsvinden.

 

Activiteiten

Gemiddeld twee keer per week worden er speciale activiteiten voor patiënten in de avonden georganiseerd. Na een intensieve dag is er volop ruimte voor ontspanning!

 

Verharde bospaden

Op het terrein van Ciro liggen verharde bospaden zodat ook mensen in een rolstoel of met een rollator een fijne wandeling kunnen maken.

 

Gratis WiFi

Door de gehele kliniek bieden we gratis WiFi aan.

 

Parkeerplaatsen

Op het terrein van Ciro zijn voldoende parkeerplaatsen. 

 

Bezoek onze kliniek

Benieuwd naar onze kliniek? Breng een bezoek! Maak hiervoor een afspraak via de afdeling Planning, telefoonnummer 0475-587 600 of stuur een e-mail naar info@ciro-horn.nl.

 

Bekijk meer foto’s voor een sfeerimpressie!