Algemene informatie

Bezoek- / openingstijden

Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan een familielid of bekende die bij Ciro verblijft. Vanwege het coronavirus mogen patiënten momenteel maximaal 2 bezoekers ontvangen op hun kamer. Uiteraard is bezoek alleen welkom indien zij geen verkoudheidsklachten of koorts hebben. We verzoeken om na het behandelprogramma (in de avond) te komen.

Het is voor bezoek niet toegestaan om plaats te nemen in de algemene ruimtes (zoals de Brasserie / huiskamer). De receptie is van 7.00 – 20.00 uur bereikbaar.

Huis- en gedragsregels

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt binnen Ciro. Een prettige omgeving maken we samen. Het is dan wel noodzakelijk dat we duidelijke regels met elkaar afspreken. Regels die gelden voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Download daarom hier alle huisregels. De huisregels zijn in de folder op een rij gezet en ingedeeld voor medewerkers en patiënten/bezoekers.

 

Gebruik van parfum

We verzoeken iedereen die verblijft bij Ciro of een bezoek brengt, om geen parfum, haarlak, aftershave etc. te gebruiken. Dit in verband met mogelijke klachten van onze patiënten.

 

Weekendverlof

Een groot deel van onze patiënten die bij Ciro (klinisch) verblijft gaat op weekendverlof. Het verlof start op vrijdag 16.00 uur en duurt tot zondagavond 20.00 uur. Mocht een individuele situatie een verlof niet toelaten, dan verblijft een patiënt ook in het weekend bij Ciro.

 

Faciliteiten

Lees meer over onze faciliteiten en bekijk foto’s van onze kliniek voor een sfeerimpressie!