Algemene informatie

Bezoek- / openingstijden

Ciro heeft de bezoekersregeling vanwege het coronavirus aangepast. Om de veiligheid van alle patiënten te waarborgen blijven zij gedurende hun behandelprogramma in het weekend in Ciro. Zo wordt het risico verkleind dat patiënten tijdens het weekend door nauw contact met anderen in aanraking komen met het coronavirus. 

Eén vaste bezoeker volgens schema

Patiënten mogen tijdens het weekend maximaal 1 vaste bezoeker ontvangen in de piramide van Ciro. Deze is hier speciaal voor ingericht. Bezoekers dienen bij de verpleging aangemeld te zijn. Vervolgens zal er een schema worden gemaakt, zodat niet iedereen tegelijk in Ciro is.

Mondkapje en afstand houden

We vragen ook aan bezoekers om een mondkapje te dragen. Zij dienen hier zelf voor te zorgen. Daarnaast blijft 1,5 meter afstand houden belangrijk. Bezoekers die verkoudheidsklachten en/of koorts hebben, mogen Ciro niet betreden.

Ciro realiseert zich dat dit vervelende maatregelen zijn in ongewone tijden. We doen er alles aan om het verblijf zo fijn mogelijk te maken, maar ook veilig.

  • De receptie is van 7.00 – 20.00 uur bereikbaar.

 

Huis- en gedragsregels

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt binnen Ciro. Een prettige omgeving maken we samen. Het is dan wel noodzakelijk dat we duidelijke regels met elkaar afspreken. Regels die gelden voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Download daarom hier alle huisregels. De huisregels zijn in de folder op een rij gezet en ingedeeld voor medewerkers en patiënten/bezoekers.

 

Gebruik van parfum

We verzoeken iedereen die verblijft bij Ciro of een bezoek brengt, om geen parfum, haarlak, aftershave etc. te gebruiken. Dit in verband met mogelijke klachten van onze patiënten.

 

Weekendverlof

Een groot deel van onze patiënten die bij Ciro (klinisch) verblijft gaat op weekendverlof. Het verlof start op vrijdag 16.00 uur en duurt tot zondagavond 20.00 uur. Mocht een individuele situatie een verlof niet toelaten, dan verblijft een patiënt ook in het weekend bij Ciro.

 

Faciliteiten

Lees meer over onze faciliteiten en bekijk foto’s van onze kliniek voor een sfeerimpressie!