Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Klachtenbehandeling

Bij Ciro doen we ons uiterste best om u de beste zorg te geven. Toch niet helemaal tevreden? Lees dan in deze folder bij wie u terecht kunt.

Huis- en gedragsregels

Een prettige omgeving maken we samen. Het is dan wel noodzakelijk dat we duidelijke regels met elkaar afspreken. Voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Medisch-wetenschappelijk onderzoek

Bij Ciro vindt medisch-wetenschappelijk onderzoek plaats. Wat houdt het in en wat betekent het om wel of niet mee te doen aan een onderzoek?

Uw CPAP-apparaat

Een CPAP-apparaat is bedoeld om ademstops tijdens uw slaap te voorkomen. Lees meer over schoonmaak en onderhoud van uw apparaat en tips om problemen te voorkomen of op te lossen.

Cliëntenraad

De stem van patiënten telt bij Ciro. Via de cliëntenraad krijgen patiënten de kans om mee te denken en advies te geven. Lees meer over de rol van de cliëntenraad binnen Ciro.

Belangrijke informatie Slaapcentrum

In deze folder vindt u alle praktische informatie voor een korte afspraak (poli) of een nacht slapen (voor onderzoek of behandeling).

Pages