Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Aan alles gedacht?

In deze folder vindt u zes belangrijke vragen om ervoor te zorgen dat uw ziekenhuiszorg vergoed wordt. Dit is een algemene folder van ziekenhuizen en zorgverkeraars.

Privacyreglement

U heeft op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens. Lees in deze folder hoe dit geregeld is.

Burgerservicenummer

Iedereen die gebruikt maakt van zorg moet zich kunnen legitimeren. In deze folder leest u waarom zorgverleners uw BSN opnemen in hun administratie en hoe uw privacy is gewaarborgd.

Klachtenbehandeling

Bij Ciro doen we ons uiterste best om u de beste zorg te geven. Toch niet helemaal tevreden? Lees dan in deze folder bij wie u terecht kunt.

Huis- en gedragsregels

Een prettige omgeving maken we samen. Het is dan wel noodzakelijk dat we duidelijke regels met elkaar afspreken. Voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Medisch-wetenschappelijk onderzoek

Bij Ciro vindt medisch-wetenschappelijk onderzoek plaats. Wat houdt het in en wat betekent het om wel of niet mee te doen aan een onderzoek?

Pagina's