Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Medisch-wetenschappelijk onderzoek

Bij Ciro vindt medisch-wetenschappelijk onderzoek plaats. Wat houdt het in en wat betekent het om wel of niet mee te doen aan een onderzoek?

Uw CPAP-apparaat

Een CPAP-apparaat is bedoeld om ademstops tijdens uw slaap te voorkomen. Lees meer over schoonmaak en onderhoud van uw apparaat en tips om problemen te voorkomen of op te lossen.

Cliëntenraad

De stem van patiënten telt bij Ciro. Via de cliëntenraad krijgen patiënten de kans om mee te denken en advies te geven. Lees meer over de rol van de cliëntenraad binnen Ciro.

Belangrijke informatie Slaapcentrum

In deze folder vindt u alle praktische informatie voor een korte afspraak (poli) of een nacht slapen (voor onderzoek of behandeling).

Start behandeling CPAP

U komt een nacht slapen in het Academisch Slaapcentrum voor de start van uw behandeling met een CPAP-apparaat. Lees in deze folder wat u kunt verwachten.

Slaaponderzoek

U komt een nacht slapen in het Academisch Slaapcentrum Ciro voor een slaaponderzoek. In deze folder leest u wat u kunt verwachten.

Pagina's