Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Wat betaalt u?

In deze brochure vindt u informatie over het betalen van ziekenhuiszorg. Dit is een algemene folder van ziekenhuizen en zorgverkeraars.

Aan alles gedacht?

In deze folder vindt u zes belangrijke vragen om ervoor te zorgen dat uw ziekenhuiszorg vergoed wordt. Dit is een algemene folder van ziekenhuizen en zorgverkeraars.

Privacyreglement

U heeft op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens. Lees in deze folder hoe dit geregeld is.

House rules and code of conduct

We want to create a pleasant environment. It is therefore necessary that we agree on clear rules with each other. For patients, visitors and employees.

Burgerservicenummer

Iedereen die gebruikmaakt van zorg moet zich kunnen legitimeren. In deze folder leest u waarom zorgverleners uw BSN opnemen in hun administratie en hoe uw privacy is gewaarborgd.

Van het ziekenhuis naar Ciro

Voordat u naar Ciro komt, bezoekt een verpleegkundige van het ‘Screeningsteam klinische overnames’ van Ciro u in het ziekenhuis.

Pagina's