Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Burgerservicenummer

Iedereen die gebruikt maakt van zorg moet zich kunnen legitimeren. In deze folder leest u waarom zorgverleners uw BSN opnemen in hun administratie en hoe uw privacy is gewaarborgd.

House rules and code of conduct

We want to create a pleasant environment. It is therefore necessary that we agree on clear rules with each other. For patients, visitors and employees.

Klachtenbehandeling

Bij Ciro doen we ons uiterste best om u de beste zorg te geven. Toch niet helemaal tevreden? Lees dan in deze folder bij wie u terecht kunt.

Huis- en gedragsregels

Een prettige omgeving maken we samen. Het is dan wel noodzakelijk dat we duidelijke regels met elkaar afspreken. Voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Medisch-wetenschappelijk onderzoek

Bij Ciro vindt medisch-wetenschappelijk onderzoek plaats. Wat houdt het in en wat betekent het om wel of niet mee te doen aan een onderzoek?

Uw CPAP-apparaat

Een CPAP-apparaat is bedoeld om ademstops tijdens uw slaap te voorkomen. Lees meer over schoonmaak en onderhoud van uw apparaat en tips om problemen te voorkomen of op te lossen.

Pagina's