Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

MSLT onderzoek

Een MSLT onderzoek is een meting van de slaperigheid overdag. Lees in deze folder wat u kunt verwachten als u voor de MSLT onderzoek bij het Academisch Slaapcentrum komt.

Slaapapneu

Een apneu is een ademstilstand tijdens de slaap. Heeft u veel apneus, dan kan dit invloed hebben op uw gezondheid. In deze folder leest u hoe dit komt en welke behandelingen mogelijk zijn.

Wat betaalt u?

In deze brochure vind u informatie over het betalen van ziekenhuiszorg. Dit is een algemene folder van ziekenhuizen en zorgverkeraars.

Aan alles gedacht?

In deze folder vindt u zes belangrijke vragen om ervoor te zorgen dat uw ziekenhuiszorg vergoed wordt. Dit is een algemene folder van ziekenhuizen en zorgverkeraars.

Klachtenregeling

In deze folder vindt u de uitgebreide klachtenregeling. Lees ook de folder klachtenbehandeling voor meer beknopte informatie.

Privacyreglement

U heeft op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens. Lees in deze folder hoe dit geregeld is.

Pagina's