Brochures

Hieronder vindt u een overzicht van onze brochures. Sommige brochures worden vernieuwd en verschijnen later in het overzicht.
 

Uw CPAP-apparaat

Een CPAP-apparaat is bedoeld om ademstops tijdens uw slaap te voorkomen. Lees meer over schoonmaak en onderhoud van uw apparaat en tips om problemen te voorkomen of op te lossen.

Cliëntenraad

De stem van patiënten telt bij Ciro. Via de cliëntenraad krijgen patiënten de kans om mee te denken en advies te geven. Lees meer over de rol van de cliëntenraad binnen Ciro.

Belangrijke informatie Slaapcentrum

In deze folder vindt u alle praktische informatie voor een korte afspraak (poli) of een nacht slapen (voor onderzoek of behandeling).

Start behandeling CPAP

U komt een nacht slapen in het Academisch Slaapcentrum voor de start van uw behandeling met een CPAP-apparaat. Lees in deze folder wat u kunt verwachten.

Slaaponderzoek

U komt een nacht slapen in het Academisch Slaapcentrum Ciro voor een slaaponderzoek. In deze folder leest u wat u kunt verwachten.

MSLT onderzoek

Een MSLT onderzoek is een meting van de slaperigheid overdag. Lees in deze folder wat u kunt verwachten als u voor de MSLT onderzoek bij het Academisch Slaapcentrum komt.

Pagina's