Vraag het uw verwijzer

Om in aanmerking te komen voor een behandeling bij Ciro moet u worden doorverwezen door uw specialist, bijvoorbeeld uw longarts. Voor een behandeling (slaaponderzoek) bij het Academisch Slaapcentrum kan ook uw huisarts u doorverwijzen.

 

Chronisch ziek?

Veel patiënten bij Ciro hebben een complex ziektebeeld. Ze hebben vaak meerdere chronische aandoeningen die vragen om een andere aanpak. Bespreek met uw specialist wanneer u denkt dat een gespecialiseerd programma op maat u verder kan helpen. 

Heeft u een gevorderde chronische aandoening en extra (langdurige) zorg nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht op de Ciro@Care afdeling. Vraag hiernaar bij uw specialist.

 

Slaapstoornis?

Slaapt u slecht of wordt u vermoeid wakker en denkt u daarom last te hebben van een slaapstoornis? Een slaapstoornis kan verschillende kenmerken hebben. Zo kan iemand last hebben van adempauzes in de slaap, midden in de nacht wakker schrikken, overdag moe zijn of dan zelfs in slaap vallen. Indien u een of meerdere van deze signalen herkent, bespreek dit dan met uw huisarts of specialist. Hij/zij kan u eventueel doorverwijzen naar het Academisch Slaapcentrum van Ciro voor een slaaponderzoek en gespecialiseerde behandeling.